GIRONA, 5 (EUROPA PRESS)

La Fura dels Baus obrirà el dissabte 5 d’agost la VI edició del festival White Summer, que proposarà desenes d’actuacions musicals i de dansa a Pals (Girona), a la Costa Brava, a més d’un cicle de conferències i 40 tallers amb noms com l’escriptor i director Albert Espinosa i la finalista de ‘MasterChef 5’ Miri Perez-Cabrero.

En un comunicat aquest dimecres, l’organització ha explicat que La Fura dels Baus proposarà una metàfora poètica sobre la trobada i els esforços complementaris amb l’espectacle ‘Xarxa humana’, que construirà una gran estructura humana unint 50 voluntaris locals, i la companyia també participarà en els actes de clausura.

El White Summer 2017 amenitzarà els vespres i les nits a Pals fins al 27 d’agost, amb activitats itinerants i per a totes les edats, les quals inclouen una oferta gastronòmica i de comerç d’autor a la localitat.

L’espectacle ‘Xarxa humana’ compta amb la col·laboració del festival i de l’Obra Social La Caixa, en un acord de col·laboració que inclou activitats d’un espai de ludoteca sostenible i un taller de reciclatge –desenvolupats per la Fundació La Roda–.

També organitzaran el Dia de la solidaritat –al costat de l’Associació el Trampolí–, que recaptarà fons el 15 d’agost per a projectes d’inclusió social per a discapacitats a la Bisbal de L’Empordà (Girona).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]