BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

La Fundació Jaume Bofill ha impulsat, en aliança amb la Fundació Goteo, la plataforma de micromecenatge Femeducació.org per a emprenedors amb projectes d’innovació educativa, i ha obert una primera convocatòria per seleccionar un màxim de 20 iniciatives.

Els seleccionats rebran un acompanyament expert intensiu per transformar les seves idees en projectes d’impacte, suport per iniciar una campanya de micromecenatge, i la Fundació Bofill contribuirà amb 40.000 euros –un euro per cada euro aconseguit de la comunitat–, ha informat aquest dijous la fundació en un comunicat.

Les iniciatives, que es podran presentar fins al 23 de maig, seran projectes en una primera fase que cerquen recursos per implementar de forma pilot, dirigides a sistematitzar processos i models reeixits ja provats i d’altres que cerquen la implementació a Catalunya de models innovadors desenvolupats en altres països.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb