BARCELONA, 23 (EUROPA PRESS)

La Fundació Jaume Bofill ha impulsat, en aliança amb la Fundació Goteo, la plataforma de micromecenatge Femeducació.org per a emprenedors amb projectes d’innovació educativa, i ha obert una primera convocatòria per seleccionar un màxim de 20 iniciatives.

Els seleccionats rebran un acompanyament expert intensiu per transformar les seves idees en projectes d’impacte, suport per iniciar una campanya de micromecenatge, i la Fundació Bofill contribuirà amb 40.000 euros –un euro per cada euro aconseguit de la comunitat–, ha informat aquest dijous la fundació en un comunicat.

Les iniciatives, que es podran presentar fins al 23 de maig, seran projectes en una primera fase que cerquen recursos per implementar de forma pilot, dirigides a sistematitzar processos i models reeixits ja provats i d’altres que cerquen la implementació a Catalunya de models innovadors desenvolupats en altres països.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]