La fiscalia de les Illes ha demanat documentació als departaments del govern afectats pels contractes amb l’empresa del cap de campanya de Més per Mallorca l’any 2015, Jaume Garau. Segons que ha explicat el govern, ja s’han començat els tràmits per a entregar al ministeri fiscal espanyol tota la documentació sobre aquests contractes i col·laboraran en tot el que calgui.

Els organismes afectats han rebut aquest matí la petició de la fiscalia, habitual en els tràmits burocràtics d’aquest tipus d’investigació. El govern ha insistit, com ha fet des que va esclatar la crisi de govern, que manté el seu compromís amb la transparència i l’exemplaritat, i és per això que ha encarregat una anàlisi dels contractes sospitosos per a confirmar que es van fer correctament.

 

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb