Excel·lent notícia per a la difusió internacional de la cultura popular. Mitjançant l’acord firmat entre l’Associació per la Difusió del Folklore (ADIFOLK) i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), aquesta es compromet a difondre les activitats programades en relació a l’Aplec Internacional, les Jornades Folklòriques de Catalunya i la Diada d’ADIFOLK a Perpinyà durant un període de dos anys. Ambdues entitats, tanmateix, no tanquen la porta a col·laborar en altres projectes a convenir.

D’aquesta manera, ADIFOLK es garanteix una major cobertura mediàtica del 30è Aplec Internacional 2017, coorganitzat per primera vegada amb la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals. La implicació de la CCMA permetrà consolidar la reformulació de l’Aplec Internacional, encaminada a aprofitar l’atracció de les expressions culturals catalanes per fer conèixer Catalunya arreu del món. El programa radiofònic “Mans”, conduït cada cap de setmana a Catalunya Ràdio per Quim Rutllant i Esther Plana, assistirà a Ostrava entre el 30 de juny i el 2 de juliol per poder-ne oferir una cobertura presencial. Segellant aquest compromís, la CCMA vol refermar el seu “compromís amb el foment de la cultura”, i en concret, “el món de la sardana i la cobla”.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu, fent clic aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]