La 31a Diada de la Puntaire a Catalunya serà un esdeveniment que emmarcarà les puntes dins la cultura popular i que tindrà per escenari el bressol d’una manera de fer puntes pròpia catalana, la blonda de l’Arboç.

“Tot s’impregna de tot”

Amb motiu de la 31a diada, i dins de l’extens i ric programa – la diada comença divendres 18 i acaba diumenge 20 de maig – hi ha dues activitats innovadores: un aplec de geganteres puntaires i una catifa floral que es durà a terme a través d’un disseny de la desapareguda Casa Castells. “Ha estat un descobriment trobar gegantes que són puntaires, i que demostren el camí d’anada i tornada que representen totes les manifestacions de cultura popular”, expressa Rosa Maria Provencio, presidenta de l’Associació Catalana de Puntaires. Així diumenge 20 de maig de les 10:45h a les 11:30h pels carrers de l’Arboç desfilaran les Gegantes puntaires, una iniciativa coordinada per la Colla de Gegants i Nans de l’Arboç.

Continua llegint l’article a Tornaveu, fent clic aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]