El periodisme que l'actualitat necessita

Aquest 2020 és un any de canvis arreu del món, i nosaltres us volem ajudar a entendre'ls. En temps de crisi, el periodisme compromès és més important que mai i el vostre suport és l'únic que pot assegurar la continuïtat de VilaWeb.
Si ho vols i ho pots fer, col·labora amb VilaWeb.

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha aprovat aquest dijous el barem per a l’elecció de la persona que proposada com a titular de la Direcció General de la societat.

Així s’ha acordat a la reunió celebrada a Burjassot, en què un dels membres del Consell Rector de la corporació ha participat a través de videoconferència a causa de les inclemències meteorològiques, segons ha informat la generalitat en un comunicat.

A l’apartat de mèrits es puntuarà sobre 100, que després s’adaptarà al 30% sobre el total. De la mateixa manera, el projecte d’actuació es puntuarà sobre 100, que després s’adaptarà al 60% sobre el total.

Pel que fa als mèrits es puntuarà amb un màxim de 30 punts tenir experiència professional o en la gestió de mitjans audiovisuals. Amb 15 punts es valorarà tenir formació a l’àmbit de la comunicació -llicenciatures, graus, màsters, postgraus i altres títols i cursos.

També s’assignarà un màxim de 15 punts als candidats que tinguin habilitats de lideratge, dots de comunicació i direcció d’equips, així com de planificació, determinació de prioritats, presa de decisions i solució de conflictes. La mateixa valoració serà per tenir coneixements de context econòmic, social, institucional i cultural de la Comunitat Valenciana: un màxim de 15 punts.

Alhora, es puntuarà amb deu punts tenir coneixements en matèria d’igualtat de gènere, i amb 7,5 punts tenir coneixements d’idiomes diferents dels oficials al País Valencià i tenir publicacions, escrits o audiovisuals, a l’àmbit de la comunicació, especialment, en el de l’audiovisual.

Respecte a la valoració del projecte d’actuació, la comissió ha acordat dividir la valoració del projecte en sis apartats. En primer lloc, figuren els objectius generals i específics, amb un màxim de deu punts.

A continuació, programació i models de producció, amb un màxim de 25 punts; estructura i organització amb 25 punts; sinergia i convergència de mitjans amb 15 punts; cronograma amb un màxim de 10 punts, i adequació a la realitat pressupostària amb 15 punts.

Fes-te'n subscriptor i construeix amb VilaWeb25 el diari nou que els Països Catalans necessiten ara.

60€/any | 18€/trimestre
120€/any | 35€/trimestre

Si no pots, o no vols, fer-te'n subscriptor, ara també ens pots ajudar fent una donació única.