La diputada de la CUP Mireia Boya ha demanat avui al govern que comenci a preparar l’escenari post-referèndum en cas d’una victòria del sí. Boya ha reclamat a l’executiu que s’impliqui en la preparació del procés constituent: ‘Demanem que abans del referèndum ens expliquin a tots que hi haurà debats territorials i sectorials per decidir els principis de la nova constitució.’

Així mateix, Boya ha instat el govern a planificar la logística per a dur a terme el procés participatiu posterior al referèndum. ‘Cal planificar l’estructura que ho ha de gestionar. Serà un procés decisori que ha de ser exemplar’, ha dit.

La diputada anticapitalista ha demanat també que s’expliqui què es farà en cas de victòria del sí perquè la ciutadania ha de saber què pot decidir amb el seu vot. ‘Un sí o un no en el marc del procés constituent tenen molt més contingut que no es pensa ara la gent’, ha dit.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb