La cuina de la Neus: bolets saltats amb salsitxes

Un plat senzill de tardor

VilaWeb
Neus Cuscó
08.10.2017 - 21:51
Actualització: 08.10.2017 - 23:51

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ingredients:
(per a 4 persones)
3 quarts de quilo de bolets (rovellons, ceps, gírgoles, rossinyols…)
8 salsitxes
all i julivert
sal, pebre

Elaboració:
Posem oli en una paella i saltem els bolets, fets a trossos, ben nets. Els coem fins que perdin l’aigua. Afegim les salsitxes tallades a trossets petits. Afegim una bona picada d’all i julivert. Salpebrem i deixem coure les salsitxes fins que siguin cuites.

Si hi afegim quatre ous batuts convertirem el plat en un remenat de bolets, que també és molt bo.

Més notícies

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes