La batllessa de Matadepera, Mireia Solsona, ha abandonat Unió. Deixa la seva militància al partit per adherir-se al nou partit del sector independentista demòcrata-cristià, Demòcrates de Catalunya, presentat ahir. El regidor de Salut, Medi Ambient i Joventut, Marcel·lí Bosch ha seguit els mateixos passos.

Solsona i Bosch no han estat els únics components de Matadepera d’Unió Democràtica de Catalunya que han marxat del partit. La presidenta local d’Unió Democràtica de Catalunya Mercè Armengol, així com altres regidors i alcaldes històrics de Matadepera també s’han apuntat al nou projecte polític.

Els canvis s’han anunciat a la web del consistori, on es justifica que aquesta decisió respon ‘al projecte polític per al 27-S que el passat dissabte 20 de juny va presentar el president de la Generalitat, Artur Mas, amb l’objectiu de constituir una candidatura amb la màxima unitat possible’ per a les pròximes eleccions plebiscitàries.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.