La 16a edició dels premis Arlequí, convocats per la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, reconeixeran la tasca d’entitats, persones i grups dedicats a fer més gran la família del teatre amateur al llarg del 2017. La gala de lliurament tindrà lloc dilluns 5 de novembre de 2018 a les 19h, a la seu de SGAE Catalunya (al passeig de Colom, 6, de Barcelona).

Els premis no tenen un component competitiu, són els grups o coordinadores de teatre amateur que envien a la federació les seves propostes sobre activitats dutes a terme durant l’any anterior, que un jurat analitza i en tria els guardonats de les cinc categories. Enguany l’Arlequí de la categoria especial -una secció que premia la trajectòria de persones que, sense estar directament relacionades amb el teatre amateur, han contribuït a la seva difusió i enfortiment- reconeixerà al conseller de Cultura a l’exili Lluís Puig, de manera que des del jurat es pretén fer visible el compromís de Puig durant els anys que va ostentar el càrrec de director general de Cultura Popular i la sensibilitat mostrada durant la seva trajectòria a la conselleria de Cultura.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu, fent clic aquí.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb