urna FC Barcelona barça

La Junta Electoral del FC Barcelona es va reunir abans-d’ahir amb la Generalitat per a tractar les peticions de diverses pre-candidatures sobre l’afectació de les noves restriccions de mobilitat decretades pel govern català, en una trobada que no va fer variar les dates del procés electoral.

D’acord amb aquestes consultes, el Procicat i la Secretaria General de l’Esport han confirmat que les seus de les pre-candidaturas electorals podran estar obertes fins a l’11 de gener i que es permetrà al personal adscrit a les pre-candidatures, formalment acreditats, la mobilitat per a recollir les paperetes de suport.

La Junta Electoral ha reafirmat que en aquest moment no és possible la substitució de les paperetes físiques per les telemàtiques, ja que aquesta opció hauria d’haver sigut publicada conjuntament amb l’anunci de la convocatòria de les eleccions, ni usar el vot electrònic.

Es confirma també el termini i les condicions previstes en el calendari electoral publicat en la convocatòria de les eleccions en relació amb la recollida de les paperetes de suport, i la confirmació que la data límit per a l’aportació de les paperetes de suport amb les propostes de les candidatures fins al dia 11.

Finalment, recorden que tant la data de les eleccions, el 24 de gener, com els protocols del procediment electoral han sigut consensuats amb el govern de la Generalitat de Catalunya.

La Junta Electoral està formada, segons l’article 44 dels Estatuts, per cinc socis triats per sorteig entre els socis amb dret a vot. El president de la Junta Electoral és Xavier Guixeras, i la resta de membres són Jordi Aranda, Antonio G. Bermúdez, José M Balart i Jesús Valdés. D’acord amb el que fixen els Estatuts, la Junta i la Taula Electoral tenen competències exclusives a l’hora de conèixer i resoldre totes les qüestions relatives al procediment electoral, i la Comissió Gestora, les funcions de govern, administració i representació del club.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.