Joc de Trons és una sèrie que ha superat tots els rècords. La segueixen milions de persones, ha trencat els límits de la pirateria informàtica, té fans incondicionals i detractors acèrrims: la sèrie d’HBO no deixa ningú indiferent. I és evident que el món màgic ideat per George R.R. Martin, plasmat en les imatges de David Benioff i D.B. Weiss, constitueix un imaginari complex, complet i digne de conèixer.

I precisament per poder-lo conèixer i poder-hi passejar, la cadena estatunidenca HBO ha muntat l’exposició ‘Game of thrones: the  touring exhibition‘ que farà la volta al món i s’estrena avui al Museu Marítim de Barcelona. La voluntat dels organitzadors és oferir als espectadors una experiència multimèdia d’immersió en l’univers dels Set Regnes.

Són més de mil metres quadrats d’exposició de vestuaris, decorats i objectes creats expressament per al rodatge de la sèrie. Començant per una introducció al món de Joc de Trons i acabant amb la visita de l’emblemàtica cambra del tron de ferro, l’exposició pretén d’acostar als espectadors el món fantàstic de Ponent i Essos amb deu espais visitables.

Barcelona és la primera parada d’aquesta exposició, que recorrerà el món sencer. ‘Hem triat Barcelona com a primera ciutat pel seu caràcter cosmopolita’, diu Rafael Giménez, director de Sold Out, companyia local promotora de l’exposició a Barcelona. ‘Game of thrones: the touring exhibition’, que ja ha exhaurit les entrades del primer cap de setmana, es podrà veure al Museu Marítim de Barcelona fins al dia 7 de gener.

Ací podeu veure una mostra de l’exposició:

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb