Instagram ha presentat aquest dimarts les màscares per selfies i un nou paquet d’eines creatives de la càmera, com un mode de retrocés per als vídeos o un pinzell amb el qual eliminar elements d’una imatge.

Les màscares d’Instagram permeten personalitzar les selfies i transformar-les en imatges divertides. El paquet inicial compta amb vuit màscares, que permeten des d’un subtil moviment d’orelles de coala fins a focus que fan seguiment de la teva posició o equacions matemàtiques que volen al voltant del cap.

Les màscares poden veure’s en la nova icona de cara que apareix en obrir la càmera, situada a la cantonada inferior dreta. L’usuari pot tocar una màscara per provar-la i fer-se una fotografia amb aquella que més li agradi.

Les eines creatives inclouen un nou mode ‘Retrocés’, que emet el vídeo cap enrere. L’usuari pot capturar, per exemple, una font en moviment i comparteix un rebobinatge de l’aigua caient des de dalt.

Així mateix, s’ha afegit la possibilitat d’introduir un ‘hashtag’ en una ‘story’ amb un text simple o el nou ‘hashtag’ sticker. En punxar sobre el hashtag, l’usuari pot descobrir contingut relacionat.

Finalment, les eines creatives introdueixen un nou pinzell d’esborrat, amb el qual es podrà esborrar elements que l’usuari hagi dibuixat o eliminar el color que ha aplicat a una imatge.

Aquestes novetats formen part de la versió 10.21 d’Instagram i estan disponibles a l’App Store d’Apple per a iOS i a Google Play per a Android.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]