El descarrilament de nou vagons d’un tren de passatgers a l’est de l’Índia ha deixat 36 víctimes mortals i 54 ferits, segons l’últim balanç de l’accident que han confirmat fonts oficials a la cadena NDTV.

El tren unia Jagdalpur i Bhubaneswar i ha descarrilat prop de l’estació de Kuneri, a l’estat de Andhra Pradesh.

‘Nou vagons han descarrilat, dels quals tres han bolcat’, ha assenyalat el superintendent de policia L.K.V. Ranga Rao. ‘La majoria de les víctimes s’han registrat en els compartiments amb llits’, ha afegit.

Per la seva banda, el primer ministre indi, Narendra Modi, ha expressat en el seu perfil en Twitter que la tragèdia és ‘trista’ i ha assenyalat que el Ministeri de Transport està treballant per agilitar les operacions de rescat.

A l’últim accident de gravetat, 150 persones han mort quan un tren va descarrilar a l’estat septentrional de Uttar Pradesh. Índia va registrar més de 27.000 morts relacionats amb accident ferroviaris en 2014.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]