coronavirus

El coronavirus 2019 ja acumula 400 casos confirmats i deu morts, és a dir, seixanta-nou contagis i una víctima mortal més que no pas ahir. El darrer mort és un home de vuitanta-cinc anys que estava ingressat a l’UCI de l’Hospital de Son Llàtzer amb una pneumònia greu causada per la Covid-19. Entre els afectats, n’hi ha vint-i-set que són a l’UCI. Des del començament de la crisi s’han curat divuit persones.

Tota la informació sobre el Coronavirus, minut a minut 

El subdirector d’Atenció Hospitalària, Francesc Miquel Albertí, ha informat que actualment hi havia 372 casos actius. La majoria són als hospitals de Son Espases, on n’hi ha cinquanta-tres, deu a l’UCI, i Son Llàtzer, on n’hi ha quaranta-quatre, deu a l’UCI.

Albertí ha dit que no sabien quan seria el pic de la malaltia, però ha avisat que aquesta setmana seria molt dura. ‘Hem de fer el possible per aplanar la corba de contagis’, ha dit. Sobre el material mèdic, ha assegurat que n’hi havia prou per a garantir l’atenció, tot i que era previst que n’arribés més.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb