John Hoffman s’ha disculpat amb els participants al Congrés Mundial de Mòbils en una carta que ha enviat a tots els assistents una volta s’ha pres la decisió de cancel·lar l’edició d’enguany pel risc del coronavirus. A la mateixa missiva, el màxim dirigent del congrés ha alertat que no podrà contestar totes les preguntes que tinguin ‘immediatament’.

Moltes qüestions han quedat a l’aire després de la cancel·lació, com per exemple si hi haurà indemnitzacions per les pèrdues que han sofert els participants. ‘Sabem que aquesta notícia serà una gran decepció per a la seva organització i per a vostè personalment –escriu Hoffman– atès que es preparava per ser part del MWC o del 4YFN’.

‘Si us plau, contacti amb Atenció al Client si necessités cap altra assistència. Amb tot, en aquest moment no podem contestar totes les seves preguntes immediatament. Treballarem diligentment per contactar amb vostè tan aviat com puguem amb més informació i amb més detall sobre la seva petició particular’, explica.

A la carta també recorda que el GSMA ha hostatjat persones i empreses durant 34 anys al Congrés Mundial de Mòbils, temps durant el qual ‘la salut i la seguretat’ d’exhibidors i assistents ‘ha estat sempre d’importància cabdal’. Ha estat aquesta la raó primordial per la qual s’ha decidit cancel·lar l’esdeveniment, afegeix a la carta, atès que ‘la preocupació mundial pel brot de coronavirus, la preocupació pels viatges i altres circumstàncies fan impossible per al GSMA mantenir-lo’.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb