A l’hora d’educar nens i nenes emocionalment saludables, els pares i mares tenen una gran varietat de tasques a fer. En aquest sentit, en l’article tractarem sobre com els progenitors poden facilitar que els més petits aprenguin habilitats socials que els permetin un tracte respectuós amb els altres, com a emissors i com a receptors.

Anteriorment, hem parlat de la rellevància dels límits dins el marc de l’educació, i també de la importància de la coherència entre els pares a l’hora de posar unes referències als nens i nenes que els permetin de detectar amb facilitat què és o no és adequat en determinades situacions. En aquest sentit, el mateix marc de referència pot servir perquè els infants puguin integrar unes pautes de conducta que els facilitin l’adaptació al seu petit cosmos social configurat pels amics i companys, amb qui comparteixen un temps diari molt significatiu.

Si voleu continuar llegint l’article, feu clic aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]