El Diari de Balears ha tingut accés a un vídeo en què es veu un dels autors de l’atac perpetrat dimarts a la nit a la seu de l’STEI (Sindicat de Treballadores i Treballadors-Intersindical de les Illes Balears) i de l’OCB (Obra Cultural Balear, a Can Alcover) i contra la rèplica de l’obra ‘Presos polítics’ de Santiago Sierra. S’hi pot veure un home que, tot i que hi apareix d’esquena, mostra prou detalls per a poder ser identificat.

L’individu embruta amb esprai vermell les fotografies dels presos de l’exposició instal·lada a la plaça Espanya de Palma. Per la pintura i alguns detalls més, és evident que també va participar en l’atac a la seu de l’STEI i a Can Alcover, amb pintades amb greus amenaces directes contra els membres de l’OCB.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb