El govern aprova un augment salarial de 440 euros per als metges forenses

  • L'executiu també regularitza les retribucions d'auxiliars, gestors i tramitadors judicials de l'Institut de Medicina Legal

VilaWeb
Entrada de l'Institu de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (fotografia: Departament de Justícia).
ACN
24.09.2023 - 19:38
Actualització: 24.09.2023 - 19:47
Això és una prova de lectura dels articles de Vilaweb amb veu sintètica, que ben aviat serà a disposició dels subscriptors del diari. Subscriviu-vos-hi ací. Si trobeu algun problema, escriviu-nos a suport@vilaweb.cat.

El govern ha acordat de regular les retribucions de tots els cossos generals adscrits a l’Institut de Medicina Legal i Ciències Forenses de Catalunya (IMLCFC). El pacte, aprovat el 19 de setembre amb el vist-i-plau de totes les organitzacions sindicals, implica una millora retributiva per a tots pels metges forenses de 438,116 euros, incloses les cotitzacions a la seguretat social, segons que ha detallat el Departament de Justícia, Drets i Memòria, que diu que s’ha donat resposta a una de les reclamacions històriques del col·lectiu. En paral·lel, l’executiu també ha millorat o regularitzat –d’acord amb la normativa vigent– les retribucions d’auxiliars, gestors i tramitadors judicials, la resta de cossos generals que presten servei a l’IMLCFC.

L’acord amb què s’aproven els complements específics de la relació de llocs de treball del personal al servei de l’Administració de justícia a Catalunya de l’MLCFC, es va aprovar el dimarts 19 de setembre, després de l’informe favorable a la proposta d’acord de la Comissió Tècnica de la Funció Pública i d’haver estat supervisada pel Consell Tècnic. La mesa de negociació del personal al servei de l’administració de Justícia de 6 de juliol va tractar la proposta de modificació de les retribucions, que va ser avalada per totes les organitzacions sindicals.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any