La nova beta de l’app per a Android de Google Maps ha avançat els continguts i millores que s’inclouran en la propera versió de l’aplicació, entre els quals s’inclouen funcions com la compatibilitat amb les finestres flotants d’Android O i la possibilitat de realitzar preguntes i respostes a altres usuaris sobre llocs.

Android Police ha tingut accés a tots els continguts d’aquesta beta, i des d’aquest mitjà s’avança que l’apartat de preguntes i respostes es troba dins de les fitxes dels llocs d’interès, just entre les fotografies i els detalls i informació. D’aquesta forma, els usuaris poden fer servir una petita finestra per formular qualsevol pregunta sobre el lloc o, si es prefereix, es pot respondre qualsevol qüestió. Tant les respostes com les preguntes poden ser marcades com a útils pels usuaris, per la qual cosa apareixeran en un lloc més destacat de la finestra.

La versió beta de Google Maps també avança la compatibilitat de l’aplicació amb el mode ‘Picture-in-Picture’ d’Anroid O, per la qual cosa els usuaris podran veure els continguts de l’aplicació en una finestra flotant situada a la pantalla principal del seu dispositiu.

 

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]