Girona se’n va de tapes

  • Fins al 22 de novembre vint restaurants de la ciutat ofereixen un menú sencer a base de tapes

VilaWeb
Redacció
14.11.2015 - 02:00

Ous estrellats trufats amb pernil ibèric, magret d’ànec amb foie i pinya, mini hamburguesa amb rovellons… i així fins a vint propostes diferents. Girona s’ha afegit a la moda de les tapes no només oferint una ruta, sinó amb un menú sencer! La iniciativa, que es diu ‘Tapa’t Girona’, l’ha impulsada una vintena de restaurants i bars de tota la ciutat que ofereixen un menú complet a base de platets fins al 22 de novembre.

Els locals adherits a aquesta ruta han preparat un menú personalitzat a base de tapes creatives. La idea és que els participants coneguin els plats més destacats del restaurant en forma d’un menú degustació en petit format. Generalment es comença amb un entrant seguit d’un bon reguitzell de plats principals amb molta presència dels productes de temporada. A més, tots els menús, que oscil·len entre els 16 i els 55 euros, van acompanyats de dues cerveses Estrella Damm.

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Croqueta de rostit, la mini hamgurguesa i ous estrellats amb pernil del Restaurant Km.0
‘Corn chicken’ amb maionesa de mostassa i mel de romesco del Restaurant Els Jardins de la Mercè
Garrí, patata saltada, fulles de soja i fava tonka del Restaurant Bubbles Gastrobar
Castanyes torrades amb papada al cava i xips de trufada del restaurant Nepú
Conill rostit amb castanyes del Restaurant+Club

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any