Als vint anys somiava interpretar el seu millor paper dalt d’un escenari, però ara Gessamí Caramés (L’Ametlla de Mar, 1992) actua davant dels fogons i de les càmeres per satisfer el paladar dels comensals més exigents. Diu que convertir el seu entreteniment en la seva feina va ser una de les millors decisions que ha pres mai. Si volem tastar els seus plats, ara la podem trobar al restaurant Lasarte de Martín Berasategui i al Cuines de TV3, però el seu somni és que en un futur ens puguem asseure a la taula del seu restaurant. Hem parlat amb Gessamí Caramés de canvis de carrera, però també de cuina, de bones pràctiques i de reptes de futur.

Llegir tot l’article aquí

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Sostenir un esforç editorial del nivell i el compromís de VilaWeb, únicament amb la publicitat, és molt difícil. Per això necessitem encara molts subscriptors nous per a allunyar qualsevol ombra de dificultats per al diari. Per a vosaltres aquest és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Podeu fer-vos subscriptors de VilaWeb en aquesta pàgina.

Vicent Partal
Director de VilaWeb