Al voltant de 20.000 usuaris van utilitzar el primer servei nocturn del metro de València durant el passat cap de setmana, dels quals, 7.500 ho fan fer durant la nit de divendres i 12.000 en la de dissabte.

En un comunicat, Ferrocarrils de la Generalitat (FGV) ha informat que el recompte de dissabte va ser ‘més difícil’, ja que el servei era gratuït i amb les portes obertes. Des de FGV han considerat les xifres positives, ja que s’acaba de posar en marxa i s’ha vist afectat per la convocatòria de vaga.

S’ha destacat que el dissabte va haver-hi una ‘notable demanda i afluència de joves’ que van demanar informació pel tren amb cabina de DJ que va recórrer la xarxa ‘per animar el nou servei’.

El servei ofereix transport públic nocturn a metro i tramvia per la ciutat de València i la seva àrea metropolitana els divendres i dissabte, així com les vigílies dels dies festius, fins a aproximadament les 2.30 hores.

València ja té servei de metro nocturn el divendres, el dissabte i la vigília dels festius

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb