PARÍS, 5 (EUROPA PRESS)

El líder del moviment La França Insubmisa, Jean-Luc Mélenchon, ha anunciat la convocatòria d’una manifestació a nivell nacional dimecres vinent per expressar el rebuig a les polítiques de retallades i reformes laborals del president del país, Emmanuel Macron.

En declaracions a la cadena de televisió BFM, Mélenchon ha dit que Macron està “tractant d’emborratxar-se amb la seva omnipotencia” i ha fet una crida perquè el poble francès surti als carrers a expressar el seu rebuig als plans del Govern gal d’imposar retallades i reformes laborals i implantar impostos que beneficiïn al sector privat.

“Vaig parlar d’un cop d’estat social i ho mantinc”, ha denunciat Melenchon. “La llei laboral concentra la història de la lluita de classes al nostre país”, ha dit el líder de l’Esquerra Insubmisa, per després acusar Macron d’estar intentant anul·lar dècades de progrés crucial per als drets dels treballadors.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]