Ford invertirà quaranta-dos milions d’euros a la planta d’Almussafes (Ribera Baixa) en el marc de l’estratègia d’electrificació de la companyia, que inclou una instal·lació d’acoblament de bateries d’última generació i els nous models híbrids de l’S-MAX i el Galaxy.

Així ho ha anunciat avui el president de Ford Europa, Stuart Rowley, després de visitar la factoria valenciana i després de mantenir una reunió amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, en la qual també hi han participat els consellers d’Hisenda, Vicent Soler, Economia Sostenible, Rafa Climent, i Mobilitat, Arcadi España.

Rowley, que ha arribat al Palau de la Generalitat en el nou Kuga híbrid endollable que ja s’ha començat a fabricar en la planta d’Almussafes – el primer model híbrid endollable que es fabrica a la planta -, ha destacat que gràcies a aquesta inversió, la planta valenciana serà el centre de producció d’automòbils de Ford que més models híbrids fabriqui a tota Europa.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb