La fiscalia de Valladolid ha obert una investigació per aclarir què va passar amb les primàries de Ciutadans a Castella i Lleó després de rebre una denúncia anònima, segons que han avançat mitjans locals. L’acta de recompte es va publicar amb vuintanta-dos vots de procedència desconeguda que donaven suport a Silvia Clemente, ex-dirigent del PP i candidata d’Albert Rivera, i que van ser denunciats per l’equip de Francisco Igea, que finalment va ser proclamat guanyador.

La fiscalia ja ha citat Igea per ser interrogat dijous i també cridarà altres dirigents de Ciutadans a la comunitat. També ha demanat informació al partit, com les actes, el sistema de vots i altres dades. El comitè de garanties de Cs també té oberta una investigació interna.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb