Fira.- Uns renovats Hostelco Awards premiaran els millors projectes d’hotels i restaurants

  • Els Hostelco Awards s'han reinventat per reconèixer els millors equipaments i projectes d'hotels i restaurants després de valorar paràmetres com la innovació, l'interiorisme, la gestió de recursos i la rendibilitat, unes categories a les quals ara se sumen la de 'Millor Producte' i dos nous guardons que s'atorgaran als professionals del sector hoteler.

VilaWeb
Redacció
09.10.2017 - 14:46

BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

Els Hostelco Awards s’han reinventat per reconèixer els millors equipaments i projectes d’hotels i restaurants després de valorar paràmetres com la innovació, l’interiorisme, la gestió de recursos i la rendibilitat, unes categories a les quals ara se sumen la de ‘Millor Producte’ i dos nous guardons que s’atorgaran als professionals del sector hoteler.

Els premis es lliuraran en el curs d’un sopar de gala que reunirà els operadors del món de l’hostaleria la nit del 17 d’abril en el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), ha informat Fira de Barcelona en un comunicat.

La directora d’Hostelco, Arantxa Segurado, ha explicat que l’èxit d’un establiment, d’un producte o d’un professional és el fruit d’un conjunt de factors que contribueixen en manera sinèrgica a aconseguir l’excel·lència.

“Aquesta és la base del nou enfocament global mitjançant el qual els Hostelco Awards pretenen reconèixer la idea o el concepte d’un projecte, parant esment no només a aquells serveis i professionals que tenen un contacte directe amb el client, sinó també a les activitats de suport al negoci que es desenvolupen en la rebotiga, on aspectes fonamentals com la qualitat de l’equipament, de la maquinària o la correcta gestió dels recursos humans poden marcar la diferència entre la normalitat i l’excel·lència”, ha afegit.

En concret, el premi al ‘Millor Producte’ de l’any es lliurarà a l’equip, maquinària o accessori que compti amb un disseny innovador, que sigui sostenible i que hagi obtingut resultats d’èxit comprovables, mentre que el premi al ‘Millor Professional Horeca’ s’atorgarà en dues categories: a qui hagi desenvolupat una estratègia brillant per al seu negoci durant l’any 2017, i a l’especialista que ostenti una llarga trajectòria professional orientada a impulsar el sector horeca en almenys una de les seves múltiples vessants.

Hostelco, que se celebrarà amb Alimentària del 16 al 19 d’abril del 2018 en el recinte Gran Via de Fira de Barcelona, preveu reunir en la seva pròxima edició l’oferta més gran de les empreses líders del sector de 25 països en prop de 20.000 metres quadrats nets d’exposició, la qual cosa suposa un increment 20% en superfície ocupada respecte a l’anterior convocatòria.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any