Per Nadal, Barcelona s’omple de mercats dedicats a l’art. Un dels més destacats és el Festivalet, que es fa al Museu Marítim de Barcelona aquest cap de setmana. És la fira d’artesans i dissenyadors independents de Barcelona, ideal per a trobar-hi regals originals per a aquestes festes. Tots els productes que s’hi poden comprar són produïts èticament i a petita escala.

A la fira hi ha la presència d’una vuitantena d’empreses, juntament amb una secció dedicada a la gastronomia i un altra a vendre materials bàsics per a fer productes artesans.

Els visitants també podran participar en diversos tallers creatius: per a aprendre a fer cosmètica natural, a teixir un tapís d’alt lliç i a fer un terratzo. Tots duren unes dues hores i cal inscriure-s’hi prèviament.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.