Relats orals que han passat de generació en generació, cançons, contes, músiques… tot plegat a la vora del foc, en una terrassa, a la fresca o jugant al carrer. Qualsevol indret és perfecte per parar l’orella i explorar les músiques de tradició oral des d’una mirada del segle XXI. Aquesta és la proposta que fa el Festival Càntut, que se celebra el cap de setmana del 15 al 17 de novembre a Cassà de la Selva.

Arriba una quarta edició carregada de concerts, espectacles multidisciplinars, tallers, exposicions i propostes per a tots els públics, sense oblidar les ocasions per cantar en comunitat. Amb la voluntat de difondre la música popular i tradicional recordada per la gent més gran de les comarques gironines, aquest festival té ja un cançoner disponible a la xarxa amb més de 1.200 cançons de més de 200 cantadors, compilades per uns 60 caçadors de cançons.

Llegeix la notícia sencera a Tornave fent clic aquí.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.