Pirotecnia del Mediterráneo ha fet vibrar este dimarts la Plaça de l’Ajuntament de València amb una mascletà “compensada”, marcada per un fort terratrèmol “a velocitat perfecta” i 190 quilos de material reglamentari, als quals han aportat un toc de color diversos jocs de fum.

Així ho ha indicat el propietari d’esta pirotècnia valenciana, Antonio García, qui ha disparat per segona vegada en el programa oficial de Falles –es va estrenar l’any passat– amb una mascletà de cinc inicis “de diferents efectes cadascun” i que ha eixit “com estava previst”, tot i que ha precisat que després del terratrèmol final, hi ha hagut una “fallada” en el bombardeig.

“Són metxes que es queden ací i entren més tard”, ha assegurat García, qui no obstant això ha destacat la “velocitat adequada” i el “bon ritme” de la setena mascletà del calendari faller, el punt fort de la qual ha sigut un atronador terratrèmol “que ha entrat perfecte i ha corregut a velocitat perfecta”.

El fum de colors ha aportat un toc “diferent” a l’espectacle pirotècnic, ha explicat Antonio García. “Hi ha 19 mascletaes i cadascun proposa una cosa i hi ha diversitat; hem proposat la Senyera als costats rematat amb la zona blava”, ha explicat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]