WASHINGTON, 7 (Reuters/EP)

El ‘número dos’ del Partit Republicà al Senat dels Estats Units, John Cornyn, ha afirmat que la investigació que analitzarà la suposada intromissió de Rússia en l’última campanya electoral també tindrà en compte les escoltes denunciades pel president, Donald Trump.

L’actual mandatari nord-americà va assegurar dissabte a Twitter que el seu predecessor, Barack Obama, havia ordenat punxades a la Torre Trump de Nova York durant la campanya prèvia a les eleccions de novembre del 2016. La Casa Blanca ha demanat al Congrés que ho investigui.

Cornyn ha confirmat en una entrevista a la cadena CNN que “tot forma part de la investigació”, de tal forma que es pugui esbrinar la veritat en els diversos fronts oberts. “Seguirem els fets allà on portin”, ha advertit.

Trump no ha presentat proves de les escoltes denunciades, posades en dubte fins i tot per alguns companys del Partit Republicà. El director de l’FBI, James Comey, ha demanat al Departament de Justícia que desmenteixi públicament les acusacions del president.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]