Espanya: tres en una

  • Julià de Jòdar retrata sorneguerament tres Espanyes a través de tres manifestos polítics

VilaWeb

Manifest Progressista Però No Més
En nom de l’Omnipotent Progrés, Causa, Origen i Realització de la Felicitat Sempre Que Es Pugui, Autor i Suprem Legislador de la Societat.

Les Corts Generals i Extraordinàries de la Nació Espanyola Única, Obligatòria i Universal, ben convençudes, després del més acurat dels exàmens i de la més madura de les deliberacions, que la Llei Fonamental d’aquesta Monarquia Que Ens Vam Donar Entre Tots, acompanyada d’oportunes providències i precaucions que assegurin el seu total acompliment d’una manera Estable, Durable, Inevitable, Intractable, Impermeable, Inescrutable i Imperdible, ha de ser reformada com manen les Lleis de la Història, la Voluntat del Poble, i el Salero d’Espanya, amb el gran objectiu de promoure la Glòria, la Prosperitat i el Be Negre de la Nació Espanyola Única, Obligatòria i Universal: nosaltres, els Diputats, greus, severs i majestuosos, anem a l’església del poble a sentir devotament Missa, que predica la bisbessa Dolores de Calatayud, s’hi canta el Tedèum, sortim vomitats de la plaça de Bous de las Ventas entre els crits frenètics a la Nació de la immensa multitud a peu dret a les graderies, i atorguem des de Madrid la següent Constitució política per al govern i recta administració de l’Estat Descentrat. Una nova era s’obre a Espanya: mori el Dret Diví de Cuixa i visca la Constitució Pachucha, rodolí inclòs. La Humanitat retrocedeix avançant!

Contramanifest Fachimoderat
Que fan els que subscriuen, distingits Cavallers, Grans d’Espanya, Oficials i Apuntadors (vulgo, Mamporreros) Generals de l’Exèrcit i Diputats de la Populosa Ciutadania (vulgo Bifachito) a les actuals Corts ordinàries, de la seva opinió sobre la Sobirana Autoritat, il·legitimitat amb què s’ha reformat la Constitució Retroespanyola, mèrit d’aquesta mateixa, nul·litat de la nova, i de quantes disposicions van donar les anomenades Corts Generals i Extraordinàries, violenta opressió amb què els legítims representants de la Nació Única i Catòlica són, a Madrid, impedits de manifestar i sostenir un vot, defensar els drets del Monarca i el bé de la Pàtria seva, indicant el remei que creuen oportú: sentim devotament missa, predicada per l’arquebisbe Cañaverales, s’hi canta el Tedèum, sortim vomitats de la plaça de Bous de las Ventas, greus, severs i majestuosos, entre la multitud a peu dret a les graderies que aclama, frenètica, ascètica i enèmica el Monarca Absolut, passa el seguici al Teatre Dramàtic Nacional entre il·lustres Dames de la Noblesa, i el Prebost Remigi pinta la Dissort de la Pàtria Mia. Una nova era s’obre a Espanya: mori la Constitució Ximpon i visca el Dret Diví de Cuixa i de Jambon, rodolí inclòs. La Humanitat avança retrocedint.

Contra-contramanifest Ultrafachito
Farem un Referèndum, i nosaltres, els primers, a tota Espanya. I anirem a explicar a tots els espanyols de què va el tema. Que això va senzillament de dividir i d’enfrontar entre ells tots els pobles europeus. Que el contuberni judeomaçònic i la subversió atea i comunista volen una Europa dividida en micronacions enfrontades, on ells puguin governar des de l’ombra. Que volen una Europa neta d’europeus i plena d’una raça mestissa d’esclaus que no se’ls pugui oposar amb la fermesa que una i mil vegades els han oposat els europeus. I volen Europa agenollada per poder llançar-se cap a la resta del món. Perquè ells, els judeomaçonicomunistes, hordes de vàndals, bandes de bàrbars incendiaris, iconoclastes, sacrílegs i degenerats, lladres, bandits, salvatges i assassins, són els autèntics racistes i els autèntics supremacistes. Això és el que cal explicar als espanyols. I després preguntar-los en Referèndum si volen tornar a ser Homes en una España Una, Grande y Libre. Si hi surt el sí, España deixarà l’OTAN i la UE, recuperarà les antigues colònies, amb Cuba, Filipines, Gibraltar i Perejil al capdavant, tornarà a la pesseta, tancarà els bancs, que seran absorbits per un Banc Públic de l’Estat Neoborbònic, establirà el Dret de Sang per poder ser español, ser español i ser español, restablirà el Servei Militar Obligatori i Chusquero, procedirà a processar tota l’elit política i financera que ha corromput el país i la netejarà amb paper higiènic Elefante, signarà un Pacte d’Amistat i Defensa Mútua amb Rússia, Geòrgia, Uzbekistan i Sibèria, i trencarà relacions amb l’estat sionista i tal d’Israel. Si hi surt el no, continuarem per la senda actual de la blandícia, la desraó i el suïcidi. Contra la mecanització del liberalisme econòmic! Contra el socialisme mític! Contra el messianisme proletari! Contra l’anarquisme llibertari! Contra el comunisme ateu! Frumentum Christi sum; dentibus bestiarum molar ut panis mundus efficiar, clama el Prebost Remigi de la Pàtria Mia. La Humanitat ni avança ni retrocedeix: senzillament, se la destrueix.

Per la transcripció,
Atticus Finch I

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any