Els Mossos d’Esquadra escorcollen les instal·lacions d’Ercros al polígon petroquímic de Tarragona, dins del terme municipal de Vila-seca, la seu de l’empresa a Barcelona i l’Ajuntament de Vila-seca. Fonts pròximes al cas consultades per l’ACN desvinculen aquest operatiu de la investigació que està en marxa contra l’empresa Iqoxe per l’explosió que hi va haver ara fa un mes. L’operatiu està ordenat pel jutjat d’instrucció número 2 de Tarragona, que ha decretat el secret d’actuacions. Segons ha pogut saber l’ACN, a l’Ajuntament de Vila-seca els agents hi ha accedit quan passaven uns deu minuts de les deu del matí i estan escorcollant l’àrea de llicències i tresoreria.

Els registres els porten a terme agents de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra i també n’hi ha de la Unitat Central d’Informàtica Forense del cos.

El batlle de Vila-seca, Pere Segura, ha explicat que els mossos demanen documentació de l’empresa i que el consistori l’està facilitant totalment, sense detallar què estan sol·liciten perquè la investigació està sota secret de sumari.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb