Els alumnes de batxillerat del País Valencià, la Franja i les Illes fan avui, demà i despús-demà les proves de selectivitat. Es presenta com la darrera convocatòria, perquè la prova per a accedir a la universitat canviarà de format l’any vinent. Al Principat les proves es faran el 14, 15 i 16 d’aquest mes. Per una altra banda, al País Valencià les proves de recuperació que es feien tradicionalment al setembre s’avancen a principi de juliol.

Des del 2010, la selectivitat s’estructura en dues parts. La fase general, on poden obtenir-se fins a deu punts de qualificació, és obligatòria. La fase específica, que permet d’obtenir quatre punts addicionals, té caràcter voluntari. S’hi pot presentar tothom, però és especialment indicada per als estudiants que volen accedir als estudis en què la demanda de places supera l’oferta i la nota de tall és elevada.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb