El Departament d’Ensenyament ha publicat avui la convocatòria d’oposicions per al cos d’inspectors d’aquest departament. En total, són quaranta places de promoció interna per a millorar i garantir l’organització i el funcionament de la Inspecció d’Educació de Catalunya. Per participar en la convocatòria cal pertànyer a algun dels cossos que integren la funció pública docent i acreditar una antiguitat mínima de sis anys com a funcionari de carrera d’un cos docent. És per tot això que el procés és de promoció interna i no suposa un increment de la plantilla de la Inspecció d’Educació de Catalunya. Actualment, hi ha un total de 243 inspectors que formen part de la plantilla d’aquest cos. La primera prova de la fase d’oposició tindrà lloc la primera quinzena de juny. La resta de proves i la realització de la fase de concurs es preveuen durant el primer trimestre del curs 2017-2018.

Els requisits i el calendari de les places per al cos d’inspectors d’Ensenyament es poden consultar a la pàgina web del departament.

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.