El Departament d’Ensenyament ha publicat avui la convocatòria d’oposicions per al cos d’inspectors d’aquest departament. En total, són quaranta places de promoció interna per a millorar i garantir l’organització i el funcionament de la Inspecció d’Educació de Catalunya. Per participar en la convocatòria cal pertànyer a algun dels cossos que integren la funció pública docent i acreditar una antiguitat mínima de sis anys com a funcionari de carrera d’un cos docent. És per tot això que el procés és de promoció interna i no suposa un increment de la plantilla de la Inspecció d’Educació de Catalunya. Actualment, hi ha un total de 243 inspectors que formen part de la plantilla d’aquest cos. La primera prova de la fase d’oposició tindrà lloc la primera quinzena de juny. La resta de proves i la realització de la fase de concurs es preveuen durant el primer trimestre del curs 2017-2018.

Els requisits i el calendari de les places per al cos d’inspectors d’Ensenyament es poden consultar a la pàgina web del departament.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb