BARCELONA, 6 (EUROPA PRESS)

La Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat ha publicat aquest dijous una convocatòria d’oposicions per al cos d’inspectors d’educació de 40 places de promoció interna per millorar i garantir l’organització i funcionament de la Inspecció d’Educació de Catalunya.

Per participar en la convocatòria és necessari pertànyer a algun dels cossos que integren la funció pública docent i acreditar una antiguitat mínima de sis anys com a funcionari de carrera d’un cos docent, ha informat la Conselleria que dirigeix Meritxell Ruiz en un comunicat.

El procés és de promoció interna i no suposa un increment de plantilla de la Inspecció d’Educació de Catalunya, en la qual actualment hi ha 243 inspectors, i la primera prova de la fase d’oposició tindrà lloc la primera quinzena de juny, mentre que la resta de proves i la realització de la fase de concurs es preveuen durant el primer trimestre del curs 2017-2018.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]