BARCELONA, 6 (EUROPA PRESS)

La Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat ha publicat aquest dijous una convocatòria d’oposicions per al cos d’inspectors d’educació de 40 places de promoció interna per millorar i garantir l’organització i funcionament de la Inspecció d’Educació de Catalunya.

Per participar en la convocatòria és necessari pertànyer a algun dels cossos que integren la funció pública docent i acreditar una antiguitat mínima de sis anys com a funcionari de carrera d’un cos docent, ha informat la Conselleria que dirigeix Meritxell Ruiz en un comunicat.

El procés és de promoció interna i no suposa un increment de plantilla de la Inspecció d’Educació de Catalunya, en la qual actualment hi ha 243 inspectors, i la primera prova de la fase d’oposició tindrà lloc la primera quinzena de juny, mentre que la resta de proves i la realització de la fase de concurs es preveuen durant el primer trimestre del curs 2017-2018.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb