Avui a Celrà (Gironès) es fa el primer congrés de ‘Piulaires per la República Catalana’, organitzat per l’associació Xarxa Republicana. L’acte ha previst col·loquis en què moltes de les principals veus independentistes a Twitter –com ara Míriam Nogueras, Gabriel Rufián, Mireia Boya, Albano-Dante Fachín, Lluís Llach, Toni Strubell, Anna Arqué, Bernat Castro, Cristina de Haro o Albert Donaire– aprofitaran per a desvirtualitzar-se i compartir idees amb els assistents. L’esdeveniment es pot comentar a l’etiqueta #CongrésXRep i es pot seguir en directe ací:

Durant tot el dia s’han programat diverses activitats lúdiques, com un concert final de la cantant i actriu catalana JU, un dinar de germanor i un sorteig d’obres artístiques d’humor gràfic i llibres signats.

Consulteu ací el programa de tota la jornada:

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb