DUBAI, 20 (Reuters/EP)

Una torre residencial de 75 plantes de Dubai ha patit aquest dimecres un incendi aparatós, el cinquè succés d’aquest tipus que té un gratacel de l’emirat els últims anys.

L’incendi ha afectat en aquesta ocasió l’edifici Sulafa, al barri cèntric de Marina. Les imatges difoses pels mitjans locals mostren les flames devorant part de la façana i afectant una desena de plantes.

El març, un gratacel d’Ajman va patir un altre incendi, si bé el més espectacular dels últims successos es va produir durant la nit de cap d’any a un hotel de Dubai. Les autoritats d’Emirats obliguen des del 2013 que tots els edificis de més de 15 metres siguin resistents al foc.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb