Els regidors de l’Ajuntament de Barcelona han suspès la seva agenda pública per la vaga general del 21 de febrer. Des del consistori s’ha facilitat que es poguessin canviar les reunions o trobades de consells programades per aquell dia.

Ho ha explicat a TV3 l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha apuntat que l’Ajuntament com a tal no pot adherir-se a la convocatòria perquè no és dels sindicats majoritaris. En tot cas, sí que es garanteix que qualsevol treballar que vulgui exercir el seu dret a vaga ho faci.

El govern del Consell Comarcal d’Osona també se suma

L’equip de govern del Consell Comarcal d’Osona ha decidit sumar-se a la vaga convocada dijous en protesta pels drets laborals i pel judici de l’1-O. A través d’un comunicat, els consellers de PDeCAT, ERC i independents que formen el govern han manifestat ‘el suport als presos polítics així com el total desacord amb la judicialització d’uns fets que volien donar veu al poble per decidir lliurement el futur del país’.

Concretament, els consellers amb cartera se sumaran a la vaga a títol individual i no cotitzaran a la Seguretat Social.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb