L’espectacle Davant la Jubilació dirigida per Krystian Lupa i cooproduïda pel Teatre Lliure i Temporada Alta s’ha emportat el guardó en la categoria d’Espectacle en la XIX edició dels Premis de la Crítica, entregats aquest dilluns en una gala a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. Lluís Pasqual, per la seva banda, ha obtingut el Premi de la Crítica a la direcció pel muntatge A teatro con Eduardo, mentre que MDLSX de la companyia Motus, amb direcció d’Enrico Casagrande i Daniela Nicolò, ha rebut el premi a l’espectacle internacional.

Pel que fa els actors, l’actriu Marta Angelat ha estat reconeguda en la categoria d’Actriu principal pel seu paper a l’obra Davant la jubilació i Lluís Homar ha estat premiat en la categoria d’Actor principal pel muntatge El professor Bernhardi.

Els guardons s’han entregat aquest dilluns a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm en una jornada que ha coincidit amb el Dia Mundial del Teatre i ha estat presentat pels periodistes culturals Anna Pérez Pagès i Toni Puntí i ha comptat amb l’actuació de la companyia Teatre Tot Terreny dirigits per Quimet Pla.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.