Els Mossos d’Esquadra han detingut el presumpte autor de l’agressió homòfoba que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Berga. És un noi de dinou anys veí de la ciutat. Els agents prendran declaració a l’arrestat al llarg d’avui a la comissaria de Berga i després passarà a disposició del jutge.

D’altra banda, el cos policial està investigant si hi ha més persones implicades en l’atac que va patir una parella aquest diumenge a la matinada davant de la discoteca La General després de fer-se un petó. Un cop hagin pres declaració a totes les parts, els Mossos decidiran quin delicte tipifiquen, tot i que fonts policials han expressat que les lesions no serien greus. Els dos agredits van presentar una denúncia dels fets davant de la comissaria dels Mossos de Berga diumenge al matí després de passar per l’Hospital Comarcal Sant Bernabé.

El propietari del local, Marià Miró, ha explicat a l’ACN que en l’agressió hi haurien participat entre quatre i sis persones. Ha assegurat que porter de la sala va ser testimoni directe dels fets i, tot i que ha relatat que l’agressió la va iniciar només un noi, després s’hi va afegir més gent.

Aquest dilluns a les set de la tarda es farà un acte de protesta a la plaça de Sant Pere de Berga per condemnar l’agressió i mostrar el suport als dos agredits i a la comunitat LGTBI.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]