Aquest cap de setmana se celebra a Olesa de Montserrat La Festa dels Miquelets: prop de 40 activitats per a petits i grans, gairebé 70 paradetes, més de 200 recreadors històrics i un total de 1.500 cartutxos de pólvora transportaran Olesa de Montserrat al 1714, en una cita única a Catalunya declarada Festa d’Interès Local. En definitiva, un homenatge a aquells 6.000 soldats de l’exèrcit de l’interior del Principat de Catalunya que van lluitar contra el setge a Barcelona de les tropes borbòniques. Dies 7, 8 i 9 de setembre. No us ho perdeu.

I, d’altra banda, entre els dies 13 i 24 de setembre, tindran lloc arreu del país les 46enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya que organitza ADIFOLK (l’Associació per a la Difusió del Folklore). La jornada inaugural tindrà lloc el proper divendres, dia 14, a les 10 de la nit, al Teatre de la Sala Mozart, de Calella. Podeu consultar el programa complet a la web d’ADIFOLK: www.adifolk.cat.

Llegir més i/o escoltar el programa…

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb