Els germans Joel i Ethan Coen i Netflix han arribat a un acord per estrenar la primera sèrie dels cineastes nord-americans, La balada de Buster Scruggs, a la plataforma de continguts audiovisuals per encàrrec el 2018, segons informa Deadline. En concret, el projecte serà produït per Annapurna Television, i tindrà sis episodis que explicaran històries diferents, creades i dirigides pels germans Coen, i ambientades a la frontera de l’oest nord-americà.

La publicació ha indicat que el protagonista de la sèrie serà l’actor i director Tim Blake Nelson, mentre que Joel i Ethan Coen escriuran i dirigiran l’antologia, sent a més productors executius, juntament amb Megan Ellison i Sue Naegle d’Annapurna Television, i Robert Graf, col·laborador dels Coen.

‘Els Coens són directors visionaris, narradors magistrals i lingüistes colorits. Estem encantats que Netflix es converteixi en la llar de tots els seus talents’, ha declarat la vicepresidenta de Contingut Original de Netflix, Cindy Holland. Entre els treballs cinematogràfics dels germans Coen destaquen Sang fàcil, Fargo, No és país per a vells, Hail, Caesar!, Cremar després de llegir o la hilarant El gran Lebowski.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]