La gastronomia emocional i la cultura de proximitat i avantguarda ompliran el Castell Monestir d’Escornalbou per cinquè any consecutiu dins d’una iniciativa pionera al país que recupera el patrimoni arquitectònic i històric i el vincula amb la gastronomia i la cultura, posant l’accent en la qualitat, la proximitat, l’ecologia i la sostenibilitat. Els dies 13 i 14 de juliol s’han programat un seguit d’activitats en horari de migdia, tarda i nit. Us detallem allò més destacat en aquests sis punts.

Llegir tot l’article aquí

Combined-Shape Created with Sketch.

Ajuda VilaWeb
Ajuda la premsa lliure

VilaWeb sempre parla clar, i això molesta. Ho fem perquè sempre ho hem fet, d'ençà del 1995, però també gràcies al fet que la nostra feina com a periodistes és protegida pels més de 20.000 lectors que han decidit d'ajudar-nos voluntàriament.

Gràcies a ells podem oferir els nostres continguts en obert per a tothom. Ens ajudes tu també a ser més forts i arribar a més gent?
En aquesta pàgina trobaràs tots els avantatges d'ésser subscriptor de VilaWeb, a què tindràs accés a partir d'avui.