El València Basket guanya la lliga per primera vegada i fa història davant el Madrid

• La Fonteta vibra amb la victòria decisiva en el quart partit de la final per 87-76

16.06.2017 - 22:23
Actualització: 17.06.2017 - 12:53

El València Basket ha aconseguit la primera lliga en trenta anys d’història, després d’haver derrotat el Reial Madrid en el quart partit de la final, que s’ha jugat a la Fonteta enmig d’un ambient impressionant. L’equip de Pedro Martínez ha superat el conjunt madrileny per 87-76  i s’ha fet amb la victòria. Després d’un primer partit de la sèrie en què els blancs es van imposar, el València va remuntar i ha acabat guanyant tres partits consecutius.

El club celebrarà la victòria avui, dissabte, pels carrers de la ciutat. L’equip eixirà de la Fonteta a les 17.30 per acudir a la Basílica de la Mare de Déu i el Palau de la Generalitat. El moment més esperat serà la visita a l’Ajuntament, sobre les 19.30, quan els jugadors eixiran al balcó.

En aquest últim partit, el València Basket ha anat gairebé sempre per davant, gràcies a un segon quart apoteòsic, en què ha marcat un parcial de 29 a 11 al Madrid. L’equip ha estat capaç no tan sols de vèncer el Madrid a la final sinó també de derrotar el Baskonia i el Barça en els play-off.