Valle de los Caídos

¡La sala contenciosa-administrativa del Tribunal Suprem espanyol ha rebutjat d’aturar de moment l’exhumació de les restes del dictador Francisco Franco del Valle de los Caídos. La família havia presentat un recurs i, com a mesura cautelar, demanava aturar els tràmits fins que el tribunal resolgués el fons del recurs.

Els magistrats han estudiat la mesura cautelar durant aquest matí i, finalment, han decidit rebutjar-la. Entenen que l’acord impugnat ‘no produeix cap situació irreversible’ i que, per tant, l’exhumació ha de seguir el seu curs.

El recurs de la família és contra l’acord del consell de ministres del 8 de novembre, que donava continuïtat al procediment d’exhumació del dictador i engegava diferents procediments administratius.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb