Valle de los Caídos

El Tribunal Suprem espanyol ha fixat per al pròxim 24 de setembre la votació i resolució sobre el recurs presentat per la família de Francisco Franco contra els acords dictats pel govern espanyol per a l’exhumació del dictador del Valle de los Caídos. La secció quarta de la sala contenciosa-administrativa farà la votació a les 10.00 i el ponent serà el magistrat Pablo Lucas Murillo de la Cueva.

La mateixa sala va suspendre cautelarment el 4 de juny l’exhumació de les restes del dictador que s’havia de produir el 10 de juny, perquè encara calia estudiar a fons el recurs de la família i es podia provocar un ‘perjudici’ exhumant el dictador i, més tard, haver de tornar les restes al Valle de los Caídos si s’estima el recurs.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.