VilaWeb va estrenar ahir una nova secció diària, un report que cada vespre recull les dades del coronavirus 2019 i la informació més destacada del dia, així com una selecció de les notícies i enllaços més interessants per a estar més informat. Si voleu rebre aquest nou report cada vespre a les 22.00, heu de subscriure-us-hi.

Ahir vam publicar el primer report diari, en una jornada marcada per dues morts al país, la caiguda de les borses arreu del món i noves mesures dràstiques per a intentar prevenir l’expansió del Covid-19, com ara la suspensió del dia de Sant Patrici a Irlanda, el tancament de les escoles a la Comunitat de Madrid, Vitòria i Labastida i l’ampliació de la prohibició de circular i el confinament de la població a Itàlia.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb