Abdullah al-Thani (fotografia: Málaga CF)

El xeic Abdullah al-Thani, propietari i president del Màlaga, ha titllat ‘d’escòria de Catalunya’ al Barça a Twitter. La lliga espanyola de futbol està frec a frec i pot ser que el Barça i el Madrid es juguin el títol a l’última jornada. Els blancs s’enfronten al Màlaga i un aficionat blaugrana ha demanat ajuda al-Thani perquè l’equip andalús guanyi el partit. El propietari ha respost de la següent manera: ‘Amb l’ajuda de Déu guanyarem. L’escòria de Catalunya no olorarà el campionat després de dir mentides de l’entrenador Míchel‘.

L’entrenador i ex-jugador del Reial Madrid va declarar a Onda Cero que prefereix ‘fer el passadís al Madrid que no pas fer-li la punyeta’ a l’última jornada. Unes paraules que han generat força polèmica, sobretot entre el barcelonisme, que ha qüestionat la professionalitat de Míchel.

El Barça denunciarà aquest cas davant el Comitè Antiviolència del Consell Superior de l’Esport, i traslladarà l’assumpte al Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol, i al Departament d’Integritat de La Liga.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]