El projecte Belda & Sanjosex, encapçalat per l’acordionista Carles Belda i Carles Sanjosé –ànima del grup Sanjosex–, ha guanyat la primera edició del Premi Teresa Rebull al millor projecte de producció musical en cultura popular i tradicional, convocat per la Generalitat i Fira Mediterrània.

Amb el títol ‘Belda & Sanjosex presenten Càntut’, presentat per Bankrobber, proposa una visita contemporània a les cançons que cantaven els avis catalans recollides en el cançoner ‘Càntut’, amb un peu en la tradició i un altre en l’avantguarda, ha informat aquest dimarts la Fira Mediterrània en un comunicat.

L’espectacle tindrà 5.000 euros per al seu finançament aportats per la Conselleria de Cultura i la seva estrena tindrà lloc en la 19 Fira Mediterrània de Manresa, que tindrà lloc del 6 al 9 d’octubre.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb